Laatste Nieuws

2 weeks ago
Coop Appingedam

Vraag je opa, oma, buurman, buurvrouw, oom, tante om hun lege flessen in te leveren bij Supercoop Appingedam. De komende drie maanden kun je het statiegeld doneren aan de Damster Reddingsbrigade waar wij prachtige dingen mee kunnen doen.

Vanaf deze week kunt u uw statiegeld weer doneren aan een nieuw lokaal doel. Het afgelopen kwartaal heeft u kunnen doneren aan Showteam Revolution, mede namens het showteam dank daarvoor. Het nieuwe lokale doel voor dit kwartaal is de Damster Reddingsbrigade.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 weeks ago

'Samen' sta je sterker en als je gelooft in de kracht van ‘samen’ zet je je in voor elkaar. Lever daarom allemaal jullie flessen in bij Supercoop Appingedam en doneer je statiegeld aan de Damster Reddingsbrigade. En Coop verdubbelt het gedoneerde bedrag!

Door ons te steunen kunnen we investeren in nieuwe werkpakken, reddingsmateriaal en onze jeugdafdeling.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago
Veiligheidsregio Groningen

Met de ondertekening van het convenant door Reddingsbrigade Nederland en Veiligheidsregio Groningen is de regionale reddingsgroep een feit. De reddingsgroep bestaande uit reddingsbrigade vaartuigen (Damster Reddingsbrigade, Groninger Reddingsbrigade en Reddingsbrigade De Dukers Meppel-Nijeveen e.o.) en brandweervaartuigen wordt ingezet bij overstromingsgevaar. De reddingsgroep is deel van de vernieuwde Nationale Reddingsvloot.

https://www.veiligheidsregiogroningen.nl/nieuws/veiligheidsregio-groningen-en-reddingsbrigade-slaan-de-handen-ineen

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 3 »

Activiteiten

23 april 2018
30 april 2018
3 mei 2018
7 mei 2018
14 mei 2018
21 mei 2018