Alle Nieuws

3 months ago
Reddingsbrigade Nederland

€20.126,80 is het eindbedrag wat Serious Rescue Reddingsbrigade Nederland heeft opgebracht. Een geweldig resultaat.

.

De Groningse wethouder Inge Jongman ontving de vloot van Serious Rescue Reddingsbrigade Nederland op maandag 23 december. Daarmee kwam de driedaagse tocht van 120 kilometer, die maar liefst 99 bruggen en 9 sluizen passeerde, tot een einde.
Na aankomst bezochten de #lifeguards en #lifesavers de CoMensha Mensenhandel in beeld tentoonstelling '#OpenJeOgen' op de Westerkade, directrice Ina Hut gaf hierbij een korte toespraak.
Helaas kon de cheque niet worden ingeleverd op de Ossenmarkt. Een vertegenwoordiging reisde daarom af naar het Drentse Schottershuizen. Daar werd de cheque alsnog aan DJ's Eva Koreman en Frank van der Lende overhandigd.
3FM #SeriousRequest 'The Lifeline' bracht €1.418.513 op dit jaar.
De actie Serious Rescue van Reddingsbrigade Nederland droeg daaraan €20.126,80 bij voor het Rode Kruis.

3 months ago
Serious Rescue Reddingsbrigade Nederland

De stoet van Serious Rescue Reddingsbrigade Nederland is aangekomen in onze thuishaven Gemeente Appingedam. Hier overnachten ze.

Morgen vertrekken ze om 8.15 vanuit Jachthaven Gemeente Appingedam richting hun eindbestemming: Groningen

.

Na een lange dag varen, met wederom wat oponthoud bij een sluis, kwamen alle eenheden aan in het prachtige Appingedam. Daar werden zij heel hartelijk ontvangen door wethouder Usmany.
Zij vertelde dat zij groot respect had voor alle 320 vrijwilligers die zich inzetten voor het goede doel van 3FMSeriousRequest. Daarnaast doneerde de Gemeente Appingedam €250,- voor Serious Rescue.

Vanavond slapen de Lifeguards in de sporthal van Appingedam. Morgen hopen zij rond 14.00 aan te komen in Groningen om daar de cheque te overhandigen. Later vanavond volgt een tweede tussenstand.

3 months ago
Foto's uit het bericht van Damster Reddingsbrigade

De serious rescue stoet is nu bij de wissel in 't Waar en vervolgt daarna de tocht richting Gemeente Appingedam

3 months ago

🏊‍♂️Komende maandag (16-12), de laatste les van 2019, is er weer ouder-kindzwemmen.🏊‍♀️ Zowel geliefd als gevreesd onder de ouders, kunnen ze dan laten zien of zij net zoals hun kind een echte redder zijn.💪

4 months ago
Foto's uit het bericht van Damster Reddingsbrigade

🎶Dag Sinterklaasje🎶
Gelukkig hebben zijn Pieten ons ook dit jaar niet overgeslagen. Het was weer een festijn voor jong en oud.

« 2 of 8 »

Alle Activiteiten

  • ma 22 jun 2020 Examen 19:00 - 21:00