Alle Nieuws

4 months ago
Serious Rescue Reddingsbrigade Nederland

Serious Rescue Reddingsbrigade Nederland 2019 doet onze mooie stad Appingedam aan. 300 tot 400 Lifeguards komen met een 40tal boten op zondag 22 december aan om maandag 23 december richting Groningen te varen.

Start 10e route Serious Rescue Reddingsbrigade Nederland in Gemeente Veendam.

Totaal 35 teams trekken ten strijde tegen #mensenhandel. Ruim 300 vrijwillige lifesavers en lifeguards van de #reddingsbrigade rukken uit om, op andere dan voor hun gebruikelijke wijze, ook nu levens te redden.

Na het startschot zaterdag 21 december varen de #reddingsboten via Winschoten en Gemeente Appingedam naar Groningen waar zij hun cheque aan 3FM #seriousrequest voor het Rode Kruis op maandag 23 december overhandigen.

Help mee en steun via: https://kominactie.npo3fm.nl/actie/serious-rescue

De route bekijk je hier: http://www.seriousrescue.nl/route/
Reddingsbrigade Nederland

4 months ago

HERINNERING:
aan alle (ouders/verzorgers van) leden
Morgen (27/11) is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.
Locatie: Zwembad Dubbelslag
Aanvang: 20.00

4 months ago
Serious Rescue Reddingsbrigade Nederland

De tiende editie van Serious Rescue Reddingsbrigade Nederland vindt plaats van vrijdag 20 tot en met maandag 23 december en heeft als bestemming Groningen. Het thema van de 3FM actie #seriousrequest voor het Rode Kruis dit jaar is 'De Lifeline - Jonge mensen beschermen tegen mensenhandel'.

5 months ago
Foto's uit het bericht van Damster Reddingsbrigade

Afgelopen zaterdag hebben onze Lifeguards bij bewaking van de 25ste editie van de Survivalrun Boerakker geassisteerd. Samen met de Groninger Reddingsbrigade stonden we bij verschillende waterhindernissen. De organisatie gefeliciteerd met dit mooie jubileum.

7 months ago
Foto's uit het bericht van Damster Reddingsbrigade

Onze Lifeguards & vrijwilligers hebben het druk dit weekend. Gister de bewaking van Gondelvaart Appingedam met assistentie van Groninger Reddingsbrigade & vandaag en morgen met een voorlichtingsstand op de markt van Bie Daip Appingedam in Appingedam

« 3 of 8 »

Alle Activiteiten

  • ma 22 jun 2020 Examen 19:00 - 21:00